maanantai 17. kesäkuuta 2013

Taukoa pukkaa




Ensimmäiset Agility SM-kisat sujuivat Caran kanssa lähinnä opintomatka. Lauantaina oli joukkuerata, jossa hyvä hylly. Harmittava ohjausvirhe kostautui hyllynä. Hyvää oli oman ohjausvalinta, jossa pystyin hyödyntämään Caran itsenäistä osaamista, tajusin muut ohjauslinjat. Siis hyvä hylly, ja fiilikset oli vat hyvät.

Sunnuntaina vuorossa yksilöradat, jotka sortuivat kisaa edeltäviin kertaantuviin virheisiin. Kyläkisoissa on valmistautumisrutiinit, joita pystyn toteuttamaan vaihtuvissa tilanteissa. Vuoden tärkeimmissä agi -kisoissa valmistautumisen petti pahasti kaikenlaisen säätämisen seurauksena. Starttasin oman tutustumisryhmäni ensimmäisenä ja rattaantutustumisen jälkeen en löytänyt koiraa mistään.  No, koira löytyi, mutten ehtinyt ottaa Caraa hallintaan ja tilannetta haltuun. Rata sujui niin kuin sujui. Harmituksen määrä radan jälkeen oli suunnaton. Tiesin, ettei radalla ollut yhtään kohtaa, jota en olisi osannut ohjata. Muistin kouluttajan ohjeet ja oma asenne oli rattaantutustumisessa kohdallaan. Halusin tehdä kaikki esteet tomeralla asenteella, enkä antaisi Caran ottaa ohjaita radalla. 

Onneksi yhden nukutun yön jälkeen mieli oli tasaantunut. Ensi vuonna mennään uudestaan!

Koko viikonlopun olin valitellut oikeaa silmääni. Se tuntui oudolta; oli valonarka, turvoksissa ja vetinen. Maanantaina oli pakko mennä kesken työpäivän silmälääkäriin. Tuloksena tyly diagnoosi, silmässä oli värikalvon tulehdus. Tippoja joka tunti ensimmäisen viikon ajan, viisi päivää pitää ottaa rauhallisesti, kuukauden kortisonitippakuuri silmään ja viikon sairasloma.  Nyt sitten yritetään ottaa rauhallisesti, mikä minulle on haasteellista.

Agi jää nyt tauolle, ja keskitymme Pk-jälkeen ja tokoon. Kohti uusia koitoksia J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti