torstai 28. marraskuuta 2013

Hiljaiseloa

Loukkasin selkäni töissä, ja ole potenut selkääni jo kolme viikkoa. Raastava hermokipu on tehokkaasti estänyt lähes kaiken treenaamisen.
Kun ensin ottaa kivun ja aivot sumentavat kipulääkkeet, niin pystyn jotain pientä tekemään otusten kanssa.
Viime viikonloppuna oli  ATT:n kouluttajille järjestämällä kurssilla. Tekemisestä tai ajattelemisesta ei meinannut tulla mitään, koska aivot olivat ihan sumeat. Tein tekniikkaharjoitukset pieninä pätkinä. Treeneissä ehkä pystyisin sellaisia ohjauksia tekemään, mutta kisoissa niiden toteuttaminen ei ainakaan vielä onnistu. Kun olen joskus kunnossa, niin sitten treenataan kunnolla.

Tottista olen käynyt Haunisissa treenamassa. Viimeksi Caran kanssa treenattiin siirtymisiä ja odottamista. Tavoitteena hiljainen koira joka on hyvässä vireessä myös siirtymisissä. Alussa hiukan piippaamista, johon puutui heti. Loppu  treeni sujui hyvin. Pitäisi kokeilla, jotian palloleikkiä ennen kentälle menoa, jos se vähentäisi piippaamista. Täytyy testata.

Pentunurkkaus

Becy on harjoitellut seuraamista imuttamalla. Herkästi sen perä kääntyy ulospäin. Näyttää siltä, että oman käden asennolla on suuri merkitys, miten Beckyn takapää on. Täytyy saada jokut valvovat silmät seuraavaan treeniin mukaan. Becky osaa avustetusti istua ja mennä maahan, mutta ei käskyjä vielä osaa. Ollaan vaan harjoiteltu  oikeaa tekniikkaa.
Ensi sunnuntaina mennään Beckyn kanssa ATT:n järjestämään viettiseminaariin. Kouluttajana on Timo Paavola, joka ensin pitää aiheesta luennon ja sen jälkeen asiaa harjoitellaan käytännössä. Becky pääsi esimerkkikoiraksi. Mielenkiinnolla odotan, mitä otuksesta sanotaan. Ennenkaikkea odotan neuvoja, miten tuollaisen viettipakkausken kanssa kannattaa edetä.

Muita tulevaisuuden suunnitelmia ei ole kuin saada selkäni kuntoon ja päästä takaisin treeni- ja kisakentille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti